Rubinbryllup

Efterårsfornemmelser.

Jeg ved godt man ikke må sige det, og man skal elske sommeren, men jeg elsker altså efteråret endnu mere, og nu kan vi så småt fornemme den kommer. Jeg er selvfølgelig heller ikke glad for regn og blæst når jeg skal cykle med afkommet bagpå, men jeg elsker regn og blæst når bare jeg er indendørs.
Jeg er klar til at sige tak for denne sommer – det er jeg næsten altid en måneds tid før sommeren egentlig helt trækker sig. I dag er jeg hjemme med den obligatoriske sensommer snue, og plejer mit tunge hoved med sofaliggeri, tæppe, varm kakao og næsespray.
Jeg er ikke det store sommermenneske som sagt. Jeg sveder konstant, og mine ben har ikke en facon der tillader shorts og bare ben i nederdel. Jeg har det bedst når jeg har undertrøje på, men det er for varmt om sommeren. Jeg vil helst sove under vores dobbeltdyne og ikke ovenpå. Jeg vil helst gå i seng når det er mørkt, og jeg kan bedst lide lukkede sko. Alt det kommer med efteråret, og jeg er klar.
Jeg elsker indendørshygge. Når det er godkendt at sidde indendøre og se film eller serier. Om sommeren er det som om alle mener at det er spild af gode solskinstimer. Men når nu det bare er det man har lyst til. Jeg kan alligevel ikke holde til at være ude i solen ti timer om dagen.
Men nu falder temperaturen først og fremmest – det betyder lange bukser og cardigan og inden længe også strømper og sko igen. Sommeren er fin og grøn, men jeg er forelsket i efterårets smukke farver, særligt nu når jeg dagligt cykler gennem skoven på arbejde efter at jeg har afleveret Ronja.
Eneste minus ved efteråret er at vinteren kommer bagefter, og den er altid alt for lang. Men det kan vi bekymre os om senere. Lige nu vil jeg se frem mod hyggedage med tæpper og hjemmebag og varm kakao. Film i flimmeren og dyne om natten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rubinbryllup