Tilbage på skolebænken

Mor og barn på tur

Vi har haft sådan en dejlig weekend, og været sammen med en masse mennesker som Ronja ikke ser så meget, og hun har bare hygget sig. Tidligere har hun været enormt , tilbageholdende og helt genert, men her sidst på sommeren er det som om der er sket noget med hende i den retning. Det er fantastisk dejligt at tage hende med til nye steder og møde nye mennesker, og så synes hun egentlig også det er helt hyggeligt.

Lørdag var vi nede ved skønne Nanna fra min dameklub. Hun har to små gravhunde, og Ronja elskede dem. Hun fik ikke sover så lang en middagslur, og var også lige lidt skeptisk da hun kom op. Men så fik hun rigtig øje på hundene, vi satte os på gulvet og legede med dem, og så var hun solgt. Det var bare så fint, og hundene var helt med den. Ikke noget med at de snappede eller noget –  de kiggede lidt på det der lille mennesker, tror de er mest vandt til mennesker i voksenstørrelse, men de legede gerne med hende. Vi var ude gå en tur nede ved fjorden, og både Ronja og hundene nød at komme lidt på græs. Det var sådan en dag der resulterede i at alle bare var trætte da vi kom til aften. Vi har haft en uge hvor Ronja bare har sovet dårligt hver nat, men i nat sov hun bare igennem – ahh, det trængte mor også til :).

Ronja (72) Ronja (73)

I dag har vi været sammen med vores gamle mødregruppe, eller den er jo stadig gældende, men nu er der hele to ud af fem der er mor til to. Der var kun fire af os i dag, og så fire børn. Tre drenge der alle bliver 2 år inden september er ovre – ret vildt. Det betyder jo at Ronja også snart bliver 2. Nok er hun ved at være stor, men er jeg helt klar til at hun bliver så stor? Så er der jo kun et år til hun skal i børnehave. Vildt, det må jeg vel bare se at komme mig over. Hvad jeg kan forstå på andre mødre, så bliver det der med at forstå sit barns alder kun værre og værre.

Ronja har altid været ret forsigtig når vi har været til mødregruppe. Der er nogle drenge der er noget mere gang i end der er i hende, og jeg tror bare hun giver plads til deres leg. Men i dag var hun med på den. Hun skulle lige se stedet an, og finde ud af det var de hoveder vi havde snakket om hele formiddagen. Men så fik hun lidt at spise, og ligeså stille fik hun mod på at inspicere legetøjet lidt. Vi skulle da også lige læse lidt i nogle nye bøger, men hun gik endda også over og satte sig ved siden af Søs, og legede med tog sammen med Peter (Søs’ ældste dreng). Blev ærlig talt lidt stolt. Vi var ude ved en af de mødre der nu har to børn, og da Konrad kom op, så skulle hun også lige kigge lidt  nærmere på ham. Hun synes babyer er søde, men hun kaldte ham for Holger ligesom hendes fætter hedder. I starten hed Holger bare baby i hendes verden, nu hedder babyer måske Holger? Hvem ved hvordan sådan en barnehjerne fungerer.

På vejen hjem fulgtes vi med Louise og Phillip i bussen. Vi skulle skifte midtvejs, og så kunne vi ikke få to klapvogne med bussen. Så de andre tog afsted først, og Ronja blev så skuffet bagefter. Da det gik op for hende at de kørte fra os, udbrød hun et langstrækt Neeej! efterfulgt af et dybt suk. Ej nu var det lige så hyggeligt eller også var hun ved at være træt igen. I hvert fald var hun ikke helt tilfreds med at skulle vente mere på bussen sammen med mor. Øv hvor kedeligt. Men igen i aften havde jeg en meget træt pige med hjem, og nu håber jeg vi skal have os endnu en dejlig stille nat.

Nå ja, vi glemte babyalarmen i Horsens i går, og Niki mener, at det er fordi jeg ikke har hørt Ronja i nat, at jeg tror hun har sovet igennem :). Ved dog at jeg var inde hos hende to gange, hvor hun bare pylrede lidt, og sov videre så snart jeg kom. Så tror ikke på der har været stor ulykke uden jeg havde hørt det 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på skolebænken