En by i byen

Mor av av

For de af jer der ikke har opdaget det endnu, så er jeg blevet opereret i måit ben i onsdags. Jeg fik 3 ting ud af at være gravid for 2 år siden. Først og fremmest selvfølgelig vores skønne datter, som er det hele værd. Dertil fik jeg eksem, primært på mine hænder, men også lidt på mine ben, og sidst men ikke mindst fik jeg åreknuder. Åreknuder og eksem er en dårlig kombi, så jeg fik lov at få fjernet mine åreknuder, i håb om det så også vil afhjælpe eksem på benene.

Så nu går jeg sygemeldt rundt herhjemme på smertestillende og med støttestrømpe. I onsdags havde jeg godt nok mega ondt, og i det hele taget har det gjort noget mere ondt end jeg havde regnet med. Men jeg kom hjem igen, og da Ronja kom hjem var vi nødt til at vise hende mit ben, så hun ligesom kunne forstå at mor ikke så kunne lege i dag. Men den søde lille pige blev helt ked af det. Pegede bare på mit ben, sagde “Mor av av”, og så græd hun lidt og ville op til mig. Hun ville sidde hos mig og spise, og mor skulle putte. Far havde ellers forberedt sig på at tage hende hele dagen, men han kunne simpelthen ikke få lov.

Fredag fik jeg den store forbinding af, og det gjorde mig om ikke andet lidt mere mobil. Jeg havde stadig ondt, men kunne da bøje benet og sidde nogenlunde efterhånden. Det hjalp på hendes pyller at alt så lidt mere normalt ud. Men hun er ikke så god til at huske det. Hun klatrer stadig på mit ben og kaster sig ned i skødet på mig. Det er ikke så rart, men hun siger undskyld og aer mig når jeg siger av, og det er jo egentlig også meget sødt.

Den store forbinding der gør av av.

Den store forbinding der gør av av.

Og så med støttestrømpe

Og så med støttestrømpe

Men trods en inaktiv mor, så er weekenden nu gået helt fint. Vi havde besøg af farmor og farfar, og så har vi set en masse tv. Bamse og kylling er endelig blevet et hit hos os også. Derudover så kan Ramasjang også bruges ind imellem, så det kan købe os lidt tid ind imellem. Vi forsøgte os også med lidt kastanje hygge – det var vist mest mors projekt og Ronja monsters ødelæggelses tur. Men hun er begyndt at lege ret meget med hendes dukker og den lille røde dukkevogn, og det synes jeg nu også er ret hyggeligt :).

Vores kastanje produktion

Vores kastanje produktion

Mit dukkebarn og hendes dukker <3

Mit dukkebarn og hendes dukker <3

Og ps. oveni mine øvrige sygdomme, så har jeg i fire år tror jeg gået til jævnlige tjek på Skejby for celleforandringer i min livmoderhals. Min sidste undersøgelse viste dog helt normalt væv, så nu er det væk – helt af sig selv og uden operation. Sikken lettelse for. Så nu er jeg af med 2 ud af 3 gener, så skal vi bare det der eksem til livs på et tidspunkt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En by i byen