Lagersalg, sygdom, potte, bil og friweekend

I’m back

Vi prøver igen – jeg har fået bloggermodet ret tilbage, og der er ikke engang gået et år.
Stadig vil jeg ikke love der bliver ugentlige og slet ikke daglige opslag, men ind imellem så får I lidt nyt fra mig – nogen gange kort, nogen gange langt, og oftest uden billeder, men I får også lidt hyggebilleder ind imellem. Hvis I lyster kan I også kigge med på instagram på mor_berthelsen😆.
Men en lille hurtig update i dag. Ronja er blevet to år og to et halvt for nyligt. Vi har holdt en dejlig jul og overlevet en lang lang vinter med speciale skriveri. Jeg har gennemført første modul på skolen og er godt i gang med den næste og har eksamen lige om to uger. Derudover er jeg blevet 30 og manden min er blevet civilingeniør efter en flot eksamen, så nu er han ledig, og lige pt syg.
Vi bor stadig i Viby på 4. sal med 16 kg barn der ikke de selv mener at hun kan gå på trapper. Jeg har forsøgt mig med lidt styrketræningsøvelser for nyligt, og kan konstatere jeg er en rigtig slapsvans.
Ronja går stadig i vuggestue og hygger sig med det. Pt er vi glade for hun går i i integreret institution, for så kan hun stadig lege med bedste veninderne der er rykket op i børnehaven. Derudover besluttede hun efter påske at to timers middgslur er overvurderet, så hun har skåret ned til mellem tyve minutter og en time, hvilket betyder at hun sover mega tidligt om aftenen og er forfærdelig pylret, for hun er helt færdig når vi henter kvart over fire. Det er svært at passe fuldtidsarbejde og føle sig tilstrækkelig som mor også for tiden, når man kun ser sit barn et sted mellem tre og fire timer for tiden. Heldigvis hygger vi os godt i weekenden – for det meste.
Tror det var alt for i dag. Kan afsløre at en vigtig grund til jeg har genoptaget bloggeriet er fordi jeg har brug for at skrive Ronjas mange guldkorn ned og forevige dem til evig til. Hun synger og snakker konstant, og ind imellem rammer hun altså bare helt ved siden af😆. Håbee I stadig er der og gider læse med igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lagersalg, sygdom, potte, bil og friweekend