Produktiv weekend

Dåbstavle…. Opdateret….

Her d. 20. januar var det et år siden vi havde barnedåb for vores første fødte.

Det var så dejlig en dag, og bliver helt sentimental når jeg sidder og tænker tilbage på det. Hun havde den smukkeste dåbskjole, eller det er det i hvert fald for mig. Min farmor har i sin tid da min storesøster blev født syet sin brudekjole om til dåbskjole. Siden er alle mine fætre og kusiner døbt i den, og efterfølgende de fleste af min farmors oldebørn også – Ronjas granfætre og kusiner. Det vigtigste er dog at nederst på kjolen er alles navne broderet – åh elsker ting med historie og affektion.

Ronja med mor og far.

Ronja med mor og far.

Men det var egentlig ikke barnedåben det skulle handle om. Da Ronja blev døbt havde jeg set nogen laver dåbstavler. Det er i hvert fald det ord jeg lige kan huske for dem. Men altså en lille tavle med diverse oplysninger om baby. Jeg tænkte dengang at sådan en kan jeg da lige lave. Det viste sig ikke at være helt så simpelt som jeg havde forestillet mig. Så først nu et år efter, har jeg endelig fået lavet nogle udkast til noget der kan bruges. Den kan jo stadig hænges op selvom det er lidt tid siden. Men her dem jeg har prøvet mig frem med. Hvis I har lyst må I meget gerne komme med kommentarer – hvad fungerer bedst både med farver og skrift? Synes det er så mega svært, at bestemme sig for sådan noget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har lige redigeret lidt efter søsters kommentarer – er det bedre

1 2 3

2

  • Flotte dåbstavler og en super god idé. Gem gerne designet, sådan at vi kan bestille en engang når Baby Olsen er så stor.
    Vi kan bedst lide nr. 2 og nr. 4. Og hvis man må foreslå små ændringer, kunne det være spændende at se det uden 0 foran 2 i datoen og så er jeg tilhænger af punktum efter 11. 🙂
    Men mega kreativt lavet – du er temmelig sej 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej. Det er da en rigtig god ide med en dåbstavle, de ser flotte ud.
    Jeg synes også at 2 og 4 er flotte.
    Bedstefar kan bedst lide nr. 3 med det flotte skrift.
    Synes også du er meget kreativ. Hvor får du det fra.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produktiv weekend