Syge mennesker

Tågen letter

Puha det har været lidt en træls uge at være morberthelsen. Masser af sygdom, og derefter kampen for at kommet ovenpå igen. Ronja har været afsted siden tirsdag igen, og sikken dårlig samvittighed jeg har haft. Desværre må man ikke holde uendeligt antal barns sygedage, og når hun nu er feberfri og nogenlunde ok, så må hun jo afsted igen, så mor også kan passe arbejdet.

Desværre har mini bare været sådan lidt utilpas i vuggeren i denne uge. Hun virker utilpas og ked og har sovet to lure i stedet for den sædvanlige ene. Vi har afleveret lidt senere end normalt og hentet før fire, så hun ikke skal have alt for lange dage. Det gør så ondt at vide at sit barn ikke har haft en god dag. Særligt når det jo lidt er pga sin egen egoisme. Jeg kunne bare blive hjemme med hende og betale mig fra det, men det har vores økonomi jo ikke alt for godt råd til.

Men det ser ud til at det går bedre.  dage har hun haft det rigtig godt når vi kommer hjem og spiser masser af aftensmad. Mens hun har været syg, har vi set lidt for meget baby einstein på youtube, og nu er det som om det er eneste hun rigtig gider. Pædagogerne siger også hun er enormt voksensøgende – hunngider faktisk ikke rigtig lege i vuggestuen. Så i aften har vi fjollet lidt rundt, og der er blevet bygget duplo. Så håber vi det også kan inspirere til leg i morgen.

Far er også på højkant igen og det hjælper jo gevaldigt at være to om det. Synes mini virker til at have det bedre, vi skal bare have glæden ved vuggestuen tilbage, så er jeg også ved at tilfreds igen.

Sengehygge med mors mobil og baby einstein

Sengehygge med mors mobil og baby einstein

Fjollehygge med farmand <3

Fjollehygge med farmand <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syge mennesker