Mor - ta' afsted!

Påskeferie

Hold nu kæft hvor har vi påskehygget i år:-). Den har stået på tour de bedsteforældre siden mandag. I dag skal vi hjem igen. Jeg frygter lidt at komme hjem til en lejlighed i ruiner og bunker af vasketøj. Hverdagen melder sig lige om hjørnet og jeg er overhovedet ikke klar til det. Men ingen stress nu, endelig er mor ovenpå igen (bortset fra eksem på fingrene der gør ondt).

Men tilbage til påskeferien. Ronja har bare nydt det i fulde drag. Hun har altid været morsyg og ret så tryghedssøgende når vi har været hjemmefra. Men denne gang har hun endelig været bedsteforældresøgende:-). Og så vidt jeg har forstået, er det ikke kun mor der har nydt det – alle bedsteforældre har storsmilet og sagt at det var så dejligt.

Hun er ved at være en stor pige, og hendes sprog er i rivende udvikling. Der kommer så småt styr på alle titlerne, mælk kan hun sige, pære, rosin, banan, ble, sove, sut, bil, stol, futter og sikkert meget mere. Det er fantastisk at kunne kommunikere lidt fornuftigt med hende endelig. Hendes motorik bliver også stadig udviklet og hun elsker at køre op scooter. Hun løber i stedet for at gå, hun tegner på livet løs, hun kan selv løfte numsen når vi skifter ble, og kan pille hul på en banan og spise en hel pære. Verden bliver lige så stille et lettere sted at være.

Jeg har tidligere skrevet om at hun er et rigtigt udebarn, og det er bestemt ikke blevet mindre efter at foråret er kommet. Inden kl er 9 har frøkenen bare været klar til at hoppe i støvler og overtøj og så ud og lege. Her er det så mor siger tusind tak for bedsteforældre endnu en gang. Hun vil bare ud, om det så er alene med bedstefar eller farfar er det bare helt ok. Det viser sig at pigebarnet har interesse for havearbejde så vi må hellere snart få en have selv.

En sandkasse gjorde lykke det ene sted, en prinsessescooter det andet. Anywho – det har været den bedste ferie i lang tid. Mor har haft mortid på sofaen, og Ronja har haft kvalitetstid med alle. Far har været i skole og arbejdet en del, men har dog også lige nydt de sidste dage med os i Gl. Rye.

Alert – herfra er det ren billedspam, og de er ikke redigeret  🙂

Den lille gartner på tur i mormors blomsterbed

Den lille gartner på tur i mormors blomsterbed

Tørfisk med bedstefar i solskinnet - mmm.

Tørfisk med bedstefar i solskinnet – mmm.

Sandkasse i Harboøre, der siger Muh.

Sandkasse i Harboøre, der siger Muh.

 

Plukker alle farmors fine perlehyasinter.

Plukker alle farmors fine perlehyasinter.

Farfar og Ronja på tur i haven.

Farfar og Ronja på tur i haven.

En træt basse slapper af i farmors slanger.

En træt basse slapper af i farmors slanger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor - ta' afsted!