At føde

Syge mennesker

I dag er vi hjemme alle tre. Det er nok Ronja der egentlig er mest syg, men heller ingen af vi andre ville være tjente med at skulle nogen steder. Så vi holder kollektiv sygedag, og det er træls. Jeg er ikke sådan særlig syg, har ondt i halsen og hovedet, men havde jeg muligheden, så puttede jeg mig bare i seng og pylrede om mig selv hele dagen.

I weekenden var vi på besøg hos min svoger og søster, da svoger lige har rundet det skarpe 30-års hjørne. Nu håber jeg ikke vi har smittet nogen derovre med al vores dårligdom. Men Niki fik frokost, så gik han kold på sofaen og kunne ikke spise lækker fødselsdagskage senere. Han tog tidligt hjem igen lørdag og har lagt i sengen siden – helt almindelig men rigtig træls influenza til ham.

Så er der lillen tilbage. Hun er uforskyldt syg, og jeg hader de der vaccinationer børn skal have. Hun har reageret på dem næsten allesammen i en eller anden grad, men det har aldrig været så langvarigt. Nu har den så stået på mfr vaccine, da hun var godt 15 mdr. Den er hun altså ikke helt god til at takle.

Syg pus der sover lidt hos mor.

Syg pus der sover lidt hos mor.

Præcis en uge efter hun havde fået vaccinationen hentede jeg en lidt varm pige i vuggeren forrige torsdag. Da vi kom hjem blev hun hurtigt meget varm, og kvart over seks sov hun uden aftensmad eller noget. Hun har faktisk været pylret og mut hele sidste uge. Vi kan ikke rigtig finde anden grund, end at hun har haft det skidt pga vaccinen. Men fredag morgen var hun stadig varm. Det gik over i løbet af dagen, og hun blev helt frisk igen. Jeg var overbevist om at  det var det så, og vi kunne sagtens tage afsted til fødselsdagsfest lørdag.

Lørdag morgen var alt også stadig fint, og var det faktisk det meste af dagen. Men pludselig om eftermiddagen blev frøkenen varm igen. Så op til mor og se baby einstein og igen ingen aftensmad. Ronja og jeg sov hos min søster og svoger, men om aftenen sov hun mega uroligt – vågnede hver 20. minut eller sådan noget. Det hjælper nok heller ikke at sove et fremmed sted på en madras og være syg. Det blev bedre da jeg kom og sov sammen med hende.

Søndag morgen var alt igen godt og vi tog hjem til Aarhus. Men da vi kom hjem var hun igen varm. Sad hos mig i en tre timer og ville ikke andet. Så i seng og sov igen mega uroligt frem til midnat, hvor det mærkede som om feberen var faldet lidt i hvert fald. Her til morgen har hun lidt feber, ikke særligt højt, men i hvert fald ikke institutionsklar og går nu glip af fastelavnsfest. Hun pylrer og vil sidde hos mor og vil ikke spise.

Det er altså ved at være længe hun har haft det skidt. Og hvor længe kan sådan noget svingende feber mon blive ved? Tør jo ikke sende hende afsted af frygt for at hun får feber igen så. Det er skidt når vi netop har indledt den nok mest travle måned på arbejde jeg kommer til at have i år. Men jeg kommer vel snart tilbage, og så håber jeg vi alle har overstået vores sygdom, og er fit for fight til forår og forhåbentlig varmere vejr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At føde