Mor av av

Snart 2 år

Jeg ved godt jeg er lidt for tidlig ude her, og det først er til fødselsdag at der skal komme en status update. Men jeg kan ikke rigtig vente så længe – jeg er tosset med Ronja for tiden. Hun er så fuld af spas og løjer, og vi griner af hende flere gange dagligt – griner endda med hende efterhånden.

Hun nærmer sig meget hurtigt de 2 år, og det er en fantastisk alder hun har lige nu. Hun lærer så hurtigt. Det er vildt som hendes sprog udvikles. I morges så vi bamse og kylling, og da skorstenen vælter siger “Skorsten faldt”. Jeg vidste ikke hun overhovedet havde hørt ordet skorsten før. Hun er så sej.

Jeg skrev i går om mit mislykkede kreaforsøg med barnet. Til gengæld lykkedes det for faren i går at lave lidt krea hygge med mini, og hun opdagede slet ikke at vi først spiste kl 18 🙂 (ja vi er den slags familie der normalt spiser 17.30). De lavede indianer pandebånd med mange fjer i. Vi brugte bølgepap, og hun kunne selv sætte fjerene fast ned i bølgerne – det var mega sejt. Hun har før lavet nogen i vuggeren også, men jeg troede ærlig talt nok lidt at pædagogerne havde lavet dem.

Indianer Ronja

Indianer Ronja

Hun er også ved at blive rigtig stærk og en rigtig tumler. Jeg ved ikke om hun desideret er forsigtig, men hun har i hvert fald ikke været det vildeste barn indtil videre. Men hun begynder nu. Jagter forsat koden til at hoppe rigtigt, det er tæt på, men hun kan ikke helt endnu. Men hun kravler op på alt – puslebordet, sofaen, tremmesengen. Men mest af alt så bruger hun hendes mange kræfter på at flytte rundt på ting. Vi har sådan en skammel som kan klappes sammen, og den slæber hun rundt i hele lejligheden og ridser gulvene. Alt hvad der kan løftes skal løftes, om hun så er lige ved at falde over det.

Flytter skamler ud i køkkenet....

Flytter skamler ud i køkkenet….

Det sejeste er dog hendes venner. Det er så tydeligt at hun er rigtig glad for mange af børnene i vuggestuen. Hun snakker meget om dem, og bliver helt glad når man spørger om hun skal lege med den og den i dag. Hun synger “Drala” sangen om alle hun kender – lige fra bedsteforældre til vuggestuevenner og Felix – Nannas hund :). Hun synger i det hele taget meget, og det er ret sejt at man faktisk kan høre hvilke sange det er hun er igang med. Hun leger også mere rigtig. Det er lidt som om hun tidligere bare har flyttet rundt på tingene og undersøgt dem lidt, men nu leger hun mere rigtigt. Dukkerne bliver skiftet – tøj af og på, og så skal de puttes. Hun kører med dem i barnevognen og siger “Shhh”, så de kan sove. Hun bygger med lego og leger med de små figurer.

Titte-bøh er stadig et hit.

Titte-bøh er stadig et hit.

Jeg kan ikke sige andet end jeg er fan. Det her mor-halløj bliver bedre og bedre :).

Ballademager

Ballademager

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor av av