1,5 år

Dagligdagstrummerum

Dagene hapser hinanden for tiden – de flyver bare afsted, eller også er jeg bare ikke helt oplagt, så jeg får ikke så meget ud af dem.

Jeg har haft bihule- pandehulebetændelse samtidigt. Onsdag i sidste uge var jeg virkelig skidt, så tog mig endelig sammen og kom til lægen, og det var vist også på tide. Nu har jeg fået pinicillin i en uge, og det går heldigvis noget bedre. Jeg er ikke helt af med det endnu, hoster stadig og snottet sidder også derinde.

Men udover at være syg, så sker der ikke så meget i vores hjem. Her er rodet og møgbeskidt. Det er ved at nå et punkt hvor jeg ikke rigtig ved hvor vi skal starte og slutte. Det er lidt uoverskueligt, og så gider jeg generelt ikke at gøre rent – det er ikke sådan en hobby jeg har. Det gør det jo heller ikke ligefrem nemmere.

Vi prøver også stadig på at lære at være en familie. Vi kan ikke rigtig finde ud af at man skal huske at tænke vi og ikke bare jeg. Både manden og jeg er nok egoister når alt kommer til alt, og det gør det nogengange svært at se tingene fra den andens side. Vi er ikke altid enige om hvad der er vigtigt og hvad der ikke er. Men vi snakker heldigvis om det, så må vi vel på et tidspunkt lære at lytte til hinanden også. Forleden aften snakkede vi også om rigtig og forkert og hvem der havde glemt at gøre hvad. Vi endte med at tage et spil kort og sidde og hygge os og bare have lidt kæreste tid istedet for at være praktiske. Se det er jeg meget mere fan af end af rengøring.

Men lille mus Ronja er som altid lidt en mundfuld. Lige for tiden virker hun enormt træt når hun kommer hjem fra vuggeren, og hun bliver så let ked af det. Det er lidt hårdt for uoverskudsagtige forældres hjerter. For uanset hvor dumt vi kan se det er, så er det bare træls når hun er ked af det, og det er jo ikke en situation vi bryder os om.

Men der er altså også gang i hende, så det er jo ikke et under at hun bliver træt. Hun løber rundt konstant og hun elsker jo at være ude, og lige for tiden er de ofte ude både formiddag og eftermiddag i vuggeren. Det kan jeg altså heller ikke holde til uden at blive rigtig rigtig træt, så selvfølgelig gør en på halvandet også det.

Men altså ikke det store jeg havde på hjertet denne gang. Men lidt billeder er der da 🙂

Da Cirkus Arena var i byen var vi nede og se på elefanter.

Da Cirkus Arena var i byen var vi nede og se på elefanter.

På tur ved Tangkrogen

På tur ved Tangkrogen

Ser lige basketball sammen med en af de store drenge fra blokken.

Ser lige basketball sammen med en af de store drenge fra blokken.

Vandpjaskeri is tha' shit!!!

Vandpjaskeri is tha’ shit!!! – og apropro uoverskueligt rod…..

Hyggetrunte efter en lang dag i vuggeren.

Hyggetrunte efter en lang dag i vuggeren.

Deler lige mad med dukken :)

Deler lige farmors æblegrød med dukken 🙂

Læser bog med far <3

Læser bog med far <3

 

 

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-50237436-1’, ‘bloggersdelight.dk’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1,5 år