Hjemve

11 tigerspring og ondt i benet

Det er en underlig tid med søde Ronja lige nu. Hun havde mellemørebetændelse for 14 dage siden, og i fredags fik hun endelig det sidste penicillin. Men hun er ikke 100% ovenpå endnu.
Hun piller sig stadig i ørerne og sover igen virkelig dårligt om natten. Så mor er træt og har ondt i hovedet. Det bliver lidt bedre hver dag, men er på ingen måde godt.
Både Niki og jeg har været såkaldte ørebørn og har fået dræn i. Er den slags mon arveligt, for jeg er bange for det går den vej. Eller egentlig håber jeg måske lidt det ender med dræn, hvis det kan hjælpe hende lidt.
Men det er ikke nok med ørerne – hun er et stædigt lille ræd. Jeg er med i en facebook mødregruppe, og der har vi netop snakket om dette voksende uforklarlige temperament og søvnforstyrrelser. Hvorvidt vi skal tro det er et 11 tigerspring som bøgerne har valgt ikke at skrive om, eller om det er trodsalder der træder mere i karakter er vi lidt uenige om. Et 11 tigerspring ville forhåbentlig betyde at det går over igen forholdsvis snart – trods alder forsætter til engang i børnehaven. Udsigten til halvandet år med frøken “NEJ!” er jo ikke lige det man drømmer om. I virkeligheden er det 11. tigerspring og trodsalder måske det samme.
Da Ronja fik mellemørebetændelse begyndte hun også på en anden skør ting. Hun tager fat i lår eller ben og siger av. Nogengange begynder hun næsten at græde. Kan de have vokseværk i så tidlig en alder. Umiddelbart giver det jo ikke meget mening. Hun har fået et myggestik bag på låret ovenikøbet, så nu klør det også. Hader når jeg ikke rigtig kan regne ud hvad der skal til for at hjælpe hende.
Samtidig med temperamentet vokser, vokser hendes charmerende personlighed også. Shit hun kan snøre sin mor og far når hun smiler sødt og råber begejstret “FAR!” eller mor. Hun er blevet lidt af en hyggetrold og de fleste aftener byder efterhånden på en halv times hygge i mor og fars seng med en eller anden tegnefilm inden sengetid. Hun krammer og kysser i tide og utide – hun forstår dog bare ikke helt at man kysser med trutmund. Hun kysser helst med åben – heartbreaker in the making;-). Hun vil gøre alt selv, og når det lykkes er hun på toppen. Hun er også begyndt at kommandere med os. Hun siger op når vi skal flytte os, og kom når hun vil vise os noget eller have en kiks. Det er sjovt som hun bliver mere og mere frk. Berthelsen.
image
Frøken Berthelsen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemve