11 tigerspring og ondt i benet

Flydere

Jeps, det handler om lort, så luk nu, hvis du ikke vil læse mere.
Jeg har før hørt om børn som skider i badet, men har heldigvis aldrig selv oplevet – indtil i dag.
Ronja har åbenbart haft lidt hård mave i dag. Her til aften var hun så i bad efter aftensmaden. Og hun gik helt frivilligt, glad og frejdig ud i badekarret.
Men mens hun sidder der og plasker så kommer der pludselig 2 brune flydere. Det varme, afslappende vand var åbenbart lige det hun havde brug for. For pokker hvor var det ulækkert – og hun var nærmest kun lige kommet ned i badet. Nå, men ingen vej udenom. Op med barnet, vandet skyldes ud i toilettet, karret vaskes af og fyldes igen så vi kan forsætte.
I mellemtiden er frøkenen så kommet i tanke om, at hun da egentlig ikke kan lide at være i bad. Så der skal virkelig meget overtalelse til for at få hende tilbage. Hendes hår var ikke engang nået at blive vådt endnu, så der var ligesom lang vej igen.
Det lykkedes ikke rigtig – måtte vaske en skrigende piges hår med en vaskeklud og uden sæbe. Men hvad skidt – lidt har jo også ret.
Ovenpå dårlig badeoplevelse tog vi lige 2 x postmand per, hvor hele familien blundede lidt. Far er færdig med sine eksamener idag, så han havde også tid til post-flyder-hygge:-).
Fik desværre ikke noget billede fra episoden, så det må i undvære 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 tigerspring og ondt i benet