En sygdomshistorie

Gode tider

Flere har spurgt mig på det sidste, om vi er ok eller det hele bare er træls. Når jeg kigger på mine seneste indlæg, kan jeg egentlig godt forstå, hvis nogen skulle få den opfattelse, at alt er noget skidt her. Jeg er nok bedre til at skrive klagesange end jubel udbrud. Det vil jeg prøve at lave om på. Det betyder ikke i slipper for klagesange, jeg vil bare prøve også at huske vores “good times”<3.
Men en lille status først:
– Ronja sover bedre
– Både mig og Ronja har fået ferie.
– Niki er færdig med sine eksamener
– Vi skal allesammen i sommerhus sammen i en hel uge
– Ronja har ikke haft mellemørebetændelse igen, og skal snart til ørelæge.
– Hurra for bedsteforældre
– Fætter Holger har besøgt os! (med sine forældre)
– Det er sommer, omend en kende varmt.
– Jeg har været på tur i den nye ikea
– Vi har den lækreste vandmelon for tiden.
– Vi drikker lidt for meget rosé
Jeg vil love at sende lidt good wibes henover sommerferien. Først skal vi på tour de bedsteforældre. Ronja er tyvstartet i denne uge, og har været hos farfar og farmor både tirsdag og torsdag. I dag er så den store eksamen. Ronja skal for første gang ever i hendes liv sove hjemmefra helt alene 🙂 – altså sammen med farfar og farmor. Lidt kriller i maven, men er sikker på det blir godt. Far skal på job og mor skal drikke vino og tøsehygge hele aftenen. Det er da en fantastisk start på en ferie :-).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sygdomshistorie