Det bedste i verden...

Tilbage på skolebænken

Jeg har brugt lidt tid på at kigge indad på det sidste. Jeg har længe følt at jeg fuldstændig manglede overskud og jeg har haft en følelse af at jeg ligeså stille bare sygnede hen og efterhånden kun var lig med Ronjas mor. Alt hvad der engang var Therese er på mærkelig vis forsvundet.

Det hænger i høj grad sammen med at jeg er blevet mor, og jeg er blevet taget lidt med bukserne nede i forhold til hvad det kom til at kræve af mig. Men nu gider jeg ikke mere at opgive alt til fordel for Ronja. Bevares Ronja har stadig førsteprioritet, men der skal også være noget som jeg finder givende for mig, og som kan motivere, stimulere og udfordre mig.

Nu er første skridt på vejen så taget. Jeg skal til at læse igen. Jeg beholder mit job, men har fået lov at få fri en dag om ugen for at gå i skole. Det er en diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration jeg starter på. Egentlig var jeg ikke kvalificeret til optagelse, da det normalt kræver at man i forvejen har taget andet efteruddannelse. Men studievejlederen mente at jeg nok kunne få en realkompetencevirdering og komme ind på den måde. Og det lykkedes! Det var virkelig optur at få den godkendt. Jeg ved godt der ikke var nogen videre præstation i det, men jeg blev optaget fordi jeg kan noget. Det er da et skulderklap man kan bruge til noget.

Så nu bliver det spændende om jeg stadig kan finde ud af at læse. Jeg har ærlig talt ikke læst en bog siden vi fik Ronja, så det bliver krævende at skulle læse til hver uge. Men jeg glæder mig til udfordringen, glæder mig til at lære noget, og er spændt på om jeg stadig kan overleve en eksamen.

Første skridt på vejen til at finde mig igen er taget. Der er mere under opsejling, men det følger senere – vi starter i det små, og så må vi se hvordan det udvikler sig 🙂

 

 

Dette er ikke noget vigtigt – det er bare lidt til analyse af bloggen.

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-50237436-2’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste i verden...